Jump to content
mageesy

Astro 320 Not Tracking

Recommended Posts

hi guys need help

bought box and collar and its tracking to the point where I added the collar and not tracking the collar when the dog is of running,any help much appreciated

Share this post


Link to post

Where you buy it from mate ? You could try doing a master reset on the collar if that dont work plug it into a computer or laptop and update the collar

Share this post


Link to post

I was just going to post same topic I have DC40 collars and and 50s they are connecting to 320 but when dogs running won't pick up GPS singal when dogs on run. Anyone any ideas or links that could try and solve this ??

Share this post


Link to post

Well I will add to this also, I have an astro 320 and 3 dc50 collars,all fine when switched on put onto the hounds then only one collar is tracking, I have deleted and master reset the collars but it's still happening. Very frustrating at present. Any ideas would be appreciated.

Share this post


Link to post

Bad connection between the aerial and the collar?

Share this post


Link to post

this is an epidemic ...changed aerial,its not the aerial ...but check the wire that runs from the small gps into the collar on the t5 il have a look into the dc 40 and dc 50 ...also check your software firmware ...do this press menu twice....go down to setup...hit enter...scroll to about ...hit enter and check your software version

Share this post


Link to post

Could it be to do with Garmin selling new tracking devices for the uk and are messing with the frequency?

Share this post


Link to post

is anyone else having problems with there garmins ?? I was on hols over the weekend but the lads took the hounds out for a run , we use the 320 receiver and 4 dc40,s and 4 t5,s , everything was ok round the truck at the start of the day but as soon as hounds moved off everything went to pieces , ended up losing hounds for four hours , lad aint used the receiver much but he knows how to calibrate the compass ect ,, any ideas lads ?

Share this post


Link to post

bunnyboiler you could be right,pal, but ,it would be with non uk collars and boxes,

 

anyone know anything about codes for the American devices,from a company called gps4u.com

Share this post


Link to post

right lads , i have done the factory reset on my 320 , ran all the collars flat then recharged, then uploaded the garmin webupdater to my pc , then i have reloaded the 320 , im going to add the collars to the box tomorrow sometime and see how it goes ,( my 320 was only trackin 1 from 8 collars ) atb belucky

Share this post


Link to post

right lads , i have done the factory reset on my 320 , ran all the collars flat then recharged, then uploaded the garmin webupdater to my pc , then i have reloaded the 320 , im going to add the collars to the box tomorrow sometime and see how it goes ,( my 320 was only trackin 1 from 8 collars ) atb belucky

well don't try that lads, my 320 is now disabled for use outside uk ,,,, I have just mailed garmin for advice

Share this post


Link to post

 

 

right lads , i have done the factory reset on my 320 , ran all the collars flat then recharged, then uploaded the garmin webupdater to my pc , then i have reloaded the 320 , im going to add the collars to the box tomorrow sometime and see how it goes ,( my 320 was only trackin 1 from 8 collars ) atb belucky

well don't try that lads, my 320 is now disabled for use outside uk ,,,, I have just mailed garmin for advice

Ffs what have you done that for 😳Garmin aint gonna help you your not allowed to use them in the uk 😳 pm sent

Share this post


Link to post

 

 

right lads , i have done the factory reset on my 320 , ran all the collars flat then recharged, then uploaded the garmin webupdater to my pc , then i have reloaded the 320 , im going to add the collars to the box tomorrow sometime and see how it goes ,( my 320 was only trackin 1 from 8 collars ) atb belucky

well don't try that lads, my 320 is now disabled for use outside uk ,,,, I have just mailed garmin for advice
Go on the gps4us website n click there live chat, n speak with them they should be able to get you out the shit mate

Share this post


Link to post

 

 

right lads , i have done the factory reset on my 320 , ran all the collars flat then recharged, then uploaded the garmin webupdater to my pc , then i have reloaded the 320 , im going to add the collars to the box tomorrow sometime and see how it goes ,( my 320 was only trackin 1 from 8 collars ) atb belucky

well don't try that lads, my 320 is now disabled for use outside uk ,,,, I have just mailed garmin for advice
Go on the gps4us website n click there live chat, n speak with them they should be able to get you out the shit mate

 

just come off there site mate , very helpful but needed the receiver sent back , but would unlock for free , even went as far as to tell me there is unlocking software out there if your lucky enough to find it ,

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×